SEO.

Organisch groeien?

Hierin kunnen wij, voor jou het verschil maken. We leggen uit hoe we te werk gaan en welke resultaten er behaald kunnen worden.

Nosterum Online Marketing is lange termijn gericht en streeft er altijd naar om een doeltreffende strategie op te stellen die past bij onze opdrachtgever. Om te beginnen wordt er onderzocht wat de huidige situatie is omtrent organische resultaten en de techniek van jouw website. Vervolgens creëren we met behulp van onze professionele SEO tools een strategie op maat en implementeren we die samen met jou en/of je organisatie.

Samenwerken?

Kennismaken met onze specialisten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  01

  Doelen stellen.

  Ieder SEO-traject starten we met een kennismaking. Dit omdat wij een strategie op maat willen aanbieden die aansluit op de wensen van onze opdrachtgever. We brengen jouw ambities, doelen en intenties, door middel van een checklist in kaart. Hier passen we onze volledige aanpak vervolgens op aan.

  02

  Onderzoek & analyse.

  Stap twee, de website grondig analyseren. Er wordt een marktonderzoek gedaan en het zoekgedrag van jouw doelgroep wordt in kaart gebracht. Er wordt gekeken naar welke zoekwoorden het relevantst zijn voor jouw organisatie. We checken daarnaast ook de website nog eens goed op techniek, backlinks en content die al op front-end van de website staat geplaatst.

  03

  Strategie.

  Na deze uitgebreide analyse is duidelijk wat de verbeterpunten zijn voor jouw website met als doel meer relevant, organisch verkeer. Nosterum Online Marketing houdt van een concrete aanpak. Daarom maken onze SEO specialisten een actielijst waarin de strategie stap-voor-stap staat toegelicht. 

  04

  Implementatie & uitvoering.

  Aan de hand van de SEO-strategie voeren we met jou de verbeteringen voor de website uit. In deze fase creëren we content, voeren we een backlink strategie uit en optimaliseren we samen jouw website op technische factoren.

  05

  Monitoring & optimalisatie.

  Je ontvangt van ons altijd een maandelijkse rapportage met de daarin verrichte werkzaamheden en resultaten. Daarnaast zullen de SEO specialisten tevens een proactief advies geven in de vorm van verbeterpunten en suggesties voor optimalisaties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er geen kansen onbenut blijven.