Social media marketing. 

Socials door specialisten.

Adverteren op Social Media is buitengewoon interessant vanwege de specifieke targeting mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je als merk zeer relevant kunt adverteren. Je specifieke doelgroep bereiken op het juiste moment met de juiste boodschap! 

Omdat online (bijna) alles meetbaar is, is het eenvoudig om inzichtelijk te maken wat er met het advertentiebudget gebeurd. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om strategische budgetkeuzes te maken!

Adverteren op Social Media kan vrij complex overkomen; de verschillende platformen bieden veel verschillende mogelijkheden wat betreft targeting, doelstellingen en het testen van advertentiemateriaal. Dan kan het soms lastig zijn om door de bomen het bos te zien! 

Onze gecertificeerde specialisten bespreken met jou de doelstellingen en zorgen er vervolgens voor dat je advertenties optimaal renderen. Meer traffic, meer leads, meer klanten!

Samenwerken?

Kennismaken met onze specialisten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  01

  Groot bereik.

  Met de juiste advertenties op het juiste kanaal vergroot je het bereik binnen je doelgroep én breid je zo de online aanwezigheid van je merk sneller uit.

  02

  De juiste targeting.

  Target je social media advertenties op basis van locatie, leeftijd, geslacht, interesses, demografische gegevens, gedrag en connecties en realiseer de beste resultaten.

  03

  Adverteren op maat.

  Social advertising biedt een reeks advertentiedoelstellingen, zodat je de optie of opties kunt kiezen die het beste aansluit(en) op je behoeften en zakelijke doelstellingen.

  04

  Redelijke advertentiebudgetten.

  Kies voor advertentiedoelstellingen die werken binnen je budget en stel een aangepast budget in op basis van wat je bedrijf nodig heeft. Adverteren op social media kan al vanaf 1 euro per dag.

  05

  Heldere rapportage.

  Door statistieken rondom alle social media activiteit bij elkaar te brengen, zijn we in staat te controleren of de doelstellingen zijn behaald. Op basis van deze inzichten sturen we bij en optimaliseren we de advertenties.

  06

  Meetbaar succes.

  Iedere euro van je social advertentiebudget kan worden verantwoord. Adverteren met een duidelijke ROI.