Webshops.

Online sales genereren?

De keuze voor de beste ecommerce software is tegenwoordig niet zo makkelijk. Wilde je vijftien jaar geleden een webwinkel beginnen dan kon je deze zelf programmeren of kiezen uit een handvol ecommerce-platforms. Inmiddels is er een breed scala aan webshop platforms beschikbaar. Elk met zijn eigen expertise. Welk ecommerce-platform is nu het beste geschikt voor jouw webwinkel? Wij bieden twee gebruiksvriendelijke opties.

Samenwerken?

Kennismaken met onze specialisten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  Door ons ondersteunde platformen.

  Lightspeed.

  Met een Lightspeed webshop kan jij als retailer jezelf volledig richten op de interactie met je klanten en zo min mogelijk tijd besteden aan de techniek. Dit hosted platform is in de basis al volledig SEO vriendelijk en met veel gemak aan te sluiten op uw huidige kassasysteem. Laat uw Lightspeed thema binnen no-time aanpassen aan je wensen door onze Lightspeed ontwikkelaars. Of laat ons een exclusief thema ontwikkelen.

  WooCommerce.

  Een WordPress webwinkel ontwikkelen wij met behulp van WooCommerce. Met behulp van deze oplossing ontstaat er een stabiele en veilige WordPress webshop. Daarnaast is WooCommerce ook nog eens gratis software! Samen met ons deskundig team kun je aan de slag om de WooCommerce e-commerce oplossing verder te verbeteren. SEO, e-mailmarketing, conversie-optimalisatie, wij helpen graag!

  01

  Webshop ontwerp.

  De conversieratio van een website wordt bepaald door kleine zaken. De kleur of positie van een button kan al een groot verschil maken. Je wilt daarom vaak niet afhankelijk zijn van volledige standaard templates. Wij bieden klanten deze vrijheid en een gedegen advies. Een eigen ontwerp zodat je optimaal kunt presteren. Geen blokkades maar maximale vrijheid.

  02

  Webshop ontwikkeling.

  Na een goed ontwerp volgt de realisatie. De realisatie van een website leidt tot een veilige en stabiele WooCommerce of Lightspeed omgeving. Een omgeving die voldoet aan onze kwaliteitsstandaarden en die daardoor modulair en snel functioneert. Daarbij zijn wij met ons ervaren team in het voordeel en laten wij jou optimaal profiteren van onze kennis. Een webshop met veel of juist weinig producten? Of een webwinkel beschikbaar in meerdere talen? Grote kans dat wij al eerder ervaring hebben gehad met een soortgelijke situatie. Profiteer van deze kennis en van ons persoonlijk contact

  03

  Onderhoud.

  Het is voor een Lightspeed of WooCommerce webshop belangrijk deze goed te onderhouden. Regelmatige updates zorgen voor de meest betrouwbare werking. Je kunt het een beetje vergelijken met onderhoud aan een auto: regelmatig onderhoud zorgt voor vele betrouwbare kilometers. Onze gedreven developers zijn perfect op de hoogte van nieuwste releases en updates en zullen ten alle tijden zorgen voor een juiste werking van het door jou gekozen webshop platform.