Websites.

De kracht van WordPress.

WordPress is ontworpen voor iedereen, met de nadruk op prestaties, veiligheid en gebruiksgemak. Daarom kiezen wij voor WordPress. Wij zijn van mening dat een goed CMS moet werken met minimale efforts, zodat jij je kunt concentreren op het delen van je verhaal, product of dienst. 

De basis WordPress software is dan ook eenvoudig en voorspelbaar, zodat je gemakkelijk een goede website neer kunt zetten. Maar nog belangrijker, het biedt ook krachtigeen flexibele functies voor groei en meer succes.

Onze WordPress websites zijn in de basis altijd gericht op conversie. Dat betekent dat we samen kijken welke doelen belangrijk zijn voor je website en hoe je bezoekers zo effici√ęnt mogelijk deze doelen kunnen bereiken.¬†

Daarnaast zijn onze websites altijd responsive. Dit betekent dat de website op zowel een smartphone, tablet als desktop altijd optimaal wordt weergegeven. Dit komt, naast een betere gebruikerservaring, de vindbaarheid in Google ten goede.

Samenwerken?

Kennismaken met onze specialisten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

  01

  Gebruiksvriendelijk CMS.

  Met WordPress als motor van je website, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Dit CMS is uitermate geschikt voor veeleisende websites en moderne webshops. Daarnaast zijn er handige integraties mogelijk met tools zoals HubSpot, ActiveCampaign en MailChimp.

  02

  Passend bij je merk.

  Een moderne look en feel, passend bij de huisstijl van je bedrijf. Met een aantrekkelijk en converterend design kunnen we een groei in het aantal bezoekers en leads realiseren.

  03

  Doeltreffende CTA’s

  Call to Action‚Äôs waar potenti√ęle klanten daadwerkelijk op klikken. Goede CTA‚Äôs zijn immers de toegangspoort tot het verhogen van het aantal conversies op je website.

  04

  Responsive.

  Standaard altijd responsive. Dit betekent dat je website op zowel een smartphone, tablet als desktop altijd optimaal wordt weergegeven.

  05

  Een goede vindbaarheid.

  Vergroot de vindbaarheid van je bedrijf in de twee grootste zoekmachines. Met de juiste techniek rol je de rode loper uit voor de zoekrobots van Google & Bing, waardoor het eenvoudig wordt om de website te crawlen en correct te indexeren.

  06

  Flexibele basis.

  Een website is geen eenmalig product. Na de oplevering blijft behoefte aan doorontwikkeling. Een solide en hoogwaardige basis betekent dat je flexibel bent om verbeteringen door te voeren aan de website. Zo blijf je online groeien!